Promo

Akcija za fizička lica! Samousisna pumpa za bazene IML Niagara – VOKAMONT GRADNJA

U prodavnici opreme za bazene VOKAMONT GRADNJA na akciji je samousisna pumpa za bazene IML Niagara od 1,5HP (1,1kW) i od 2HP (1,5kW). Na jednu kupljenu pumpu, drugi proizvod iz asortimana IML (pumpa, filter, slivnik,…) koji je na stanju u prodavnici dobijate na popustu od 25%. AKCIJA VAŽI SAMO ZA FIZIČKA LICA.

Samousisna pumpa za bazene IML Niagara od 1,5HP (1,1kW) i od 2HP (1,5kW) koje su na akciji imaju odlične karakteristike. Ona ima ugrađen predfilter velikog kapaciteta. Predfilter sa providnim poklopcem od polikarbonata omogućava lako posmatranje korpe za predfilter. Telo pumpe napravljeno je od fiberglasa ojačanog poliropilenom, otporno na hemijske proizvode u bazenu i ima ganarciju na dugi vek rada. Samousisna pumpa IML Niagara ima zatvoren motor, potpuno nečujan i proizveden od nerđajućeg čelika AISI 316L.

U prodavnici Vokamont gradnja koja se nalazi u ulici Dimitrija Tucovića 31a u ponudi je trenutno najkvalitetnija a ujedno i najtraženija oprema za bazene koja se upravo koristi u svetu. Uz kupovinu opreme i potrebnih materijala dobićete preporuku, kao i savet šta je najbolje za ono što Vi planirate da gradite.

Majstori koji godinama sarađuju sa Vokamont gradnjom znaju da se na kvalitet posebno obraća pažnja i da sve ispod „najboljeg“ ne dolazi u obzir.

Višegodišnje iskustvo u izgradnji bazena, fontana, sauna, slanih soba i parnih kupatila ne samo u zemlji već u čitavom regionu Vokamont gradnju svrstava među one najstručnije zato je njihova preporuka dobrodošla.

Pratite Vokamont gradnju na društvenim mrežama:

FACEBOOK + INSTAGRAM

GZD Vokamont gradnja

Dimitrija Tucovića 31a
FACEBOOK + INSTAGRAM
+381 69 4634620
vokamont.gradnja@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com