Sport

AKCIJA! Vratite nam FILOZOFSKI. Košarkaški teren umesto parkinga!

Mnoge generacije Nišlija pamte basketice koje su se igrale u Pedagoškoj, odnosno na igralištu Filozofskog fakuleteta. Ovaj prostor koji je decenijama služio rekreaciji mladih, ali i za profesionalno treniranje košarke, odavno nije mesto okupljanja košarkaša i ljubitelja ovog sporta, jer je pretvoren u parking prostor.

Da opet bude kao nekad
Da opet bude kao nekad

U želji da se igralište,  koje trenutno služi kao parking zaposlenih na Filozofskom fakultetu vrati prvobitnoj nameni, pokrenuta je fejsbuk stranica “Vratite nam filozofski, košarkaški teren umesto parkinga”, a pokrenuli su je ljubitelji niške košarke.

facePovodom ove inicijative, u petak u 12 sati u Media i reform centru, biće organizovana panel diskusija kojoj će prisustvovati predstavnici Uprave za sport i Uprave za komunalnu delatnost Niša.

Da podsetimo, nova gradska vlast  je u prioritetne aktivnosti navela upravo oživljavanje kultnih mesta za rekreaciju,  uključujući i legenadarni  FILOZOFSKI.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com