Promo

AKCIJA U BROS AUTU – Pouzdana malo korišćena vozila!

Pouzdanost četvorotočkaša svakako je jedna od glavnih karakteristika pri odabiru automobila, a njihova kupovina svakako jeste velika stvar za svakog vozača. Ono na šta kupci uglavnom obraćaju pažnju, jeste ispravnost, kilometraža i potrošnja goriva, a zatim boja enterijer, eksterijer, ali i ušteda. Kupovina polovnog automobila svakako je isplativija investicija i zato ne treba zanemarivati njene prednosti.

Poznato je da za dosta nižu cenu možete kupiti vozilo koje će izgledati kao novo i zato ISKORISTITE AKCIJU U BROS AUTU I POSTANITE VLASNIK neodoljivog i pouzdanog Volkswagen Passata, jednog od najprodavanijih automobila u svetu.

 

 

Potencijalni vlasnik ove glamurozne limuzine ispuniće sve zahteve i kriterijume uz najbolju moguću cenu, bilo da je u pitanju auto namenjen za gradsku vožnju i svakodnevne aktivnosti ili za porodična dalja putovanja.

Svaka vožnja postaje iskustvo na visokom nivou udobnosti, a od bezbednodnosne opreme u ponudi su osnovna, standardna i dodatna, shodno Vašim mogućnostima i afinitetima.

VOLKSWAGEN I PASSAT za više uživanja i komfora tokom vožnje!

Za sve informacije kontaktirajte nas na telefon 065/ 566 – 80 – 17.

BROS AUTO
Dimitrija Tucovića 185, Niš
065/ 566 – 80 – 17
FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com