Promo

Akcija Mac-Mac! Snižene cene za hranu i opremu za mace – Pet Shop GALLUS

Pet Shop GALLUS koji se nalazi u ulici Cara Dušana broj 81, lokal 2 do kraja meseca ima akciju sniženih cena za hranu i opremu za mačke.

Akcija Mac-Mac u ponudi ima baš sve što vam je potrebno za mace od opreme, hrane, suplemenata sve do grickalica i igračaka.

Do kraja meseca septembra u akciji Mac-Mac možete povoljnije da nabavite opremu za mace grebalice, transportere, ogrlice, posip, torbe, kozmetiku za mace, vitamine, suvi šamponi, Acana hrana za mace i sve to 10% jeftinije.

Na rafovima Pet Shop-a Gallus možete da pronađete specijalne ponude sa popustima, a oni redovni kupci imaju i posebne pogodnosti prilikom kupovine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallus Niš (@gallus_petshop)

Ponuda koja se nalazi u ovoj prodavnici pažljivo je birana, prema zahtevima kupaca aili i veterinara sa kojima Gallus godinama sarađuje, zaposleni svakodnevno prate i analiziraju zahteve i želje Nišlija koji čuvaju ljubimce.

Uvek postoji lista najprodavanijih i najboljih proizvoda, koje možete da nabavite po specijalnim cenama koje su bolje nego u drugim radnjama.

Pet Shop GALLUS
Cara Dušana br.81, lokal 2
060 40 98 99 2 
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com