Promo

ADRENALINSKI SPORT: Galaxy Travel vas vodi na raftinge SVAKOG VIKENDA

Za sve ljubitelje avantura i adrenalinskog sporta, prirodnih lepota i reka, Galaxy Travel pripremio je nešto posebno – RAFTINGE NIŠAVOM I TAROM!

Rafting predstavlja spuštanje niz brze planinske reke u specijalnim gumenim čamcima, dizajniranim za divlje vode u koje staje 8-10 ljudi. Čamcima upravljaju obučeni vodiči – skiperi. Svi vodiči moraju posedovati IRF (International Rafting Federation) licence i bogato iskustvo.

Za uzbudljivu vožnju penušavim brzacima nisu vam potrebni ni prethodno iskustvo, niti specijalna fizička spremnost. Pre svakog spusta učesnici dobijaju svu potrebnu opremu i kratku teorijsku obuku kako bi avantura bila potpuna.

RAFTING NIŠAVOM – SVAKOG VIKENDA

Istočno od Niša, Nišava je usekla 17 km dugu Sićevačku klisuru, koja predstavlja jedinstven prirodni rezervat sa statusom „Park prirode“.

Njene litice na pojedinim mestima visoke su i do 400 metara. U najlepšem delu Sićevačke klisure – U Gradištanskom kanjonu, projektovana je rafting staza u dužini od 8 km.

Spust rekom pravim rafting čamcima i priča o klisuri kao i vizuelni doživljaj, ostaviće jedinstven i fascinantan utisak kod učesnika u programu.

Cena raftinga je 20€, a za više informacija posetite poslovnicu Galaxy Travela, na adresi Hajduk Veljkova 37 II – 4 ili ih pozovite na broj 018 252858.

GALAXY TRAVEL

REKA TARA – Izvor adrenalina

Kanjon reke Tare dubok je 1.333 m što ga čini najdubljim u Evropi, a drugim u svetu, posle kanjona reke Kolorado. Sama Tara dugačka je 146,4 km, sa prosečnim padom 4,5 m/km, sa površinom sliva 1.853 km². Veći deo reke Tare (uključujući njen kanjon) je pod UNESKO-vom zaštitom kao deo Nacionalnog parka Durmitor. Ova reka je idealna za splavarenje, rafting i ribolov (posebno u delu kraj Kolašina gde je idealna za mušičarenje). Najatraktivniji deo za splavarenje, rafting je poslednjih 25 km rečnog toka i kanjona.

Kanjon reke Tare je dom različitih vrsta divljih životinja – medveda, vukova, orlova i vidra, i drugih, ali takođe predstavlja i mesto gde rastu endemične vrste biljaka.

Mnogi za reku Taru i uopšte prirodu u okolini kažu da je pravi prirodni raj.

Galaxy Vam predstavlja ono po čemu su najbolji u Srbji – RAFTING REKOM TAROM

GALAXY TRAVEL

Suza Evrope, kako još nazivaju reku Taru, ovo  ime je dobila zahvaljujući zadivljujućem kanjonu koji je reka napravila tokom dugog perioda vremena, na taj način stvorivši drugi najdublji kanjon na svetu. Adrenalinski naboj koji se može osetiti u trenucima kada reka Tara dostiže 3, 4. ili 5. stepen težine za rafting su ono što mnogi očekuju i nađu upravo na ovoj reci.

Rafting Tarom predstavlja vrhunski adrenalinski izazov, nesvakidašnju avanturu i nezaboravan odmor za sve zaljubljenike u prirodu. Rafting kanjonom Tare posebna je poslastica i izazov za sve ljubitelje raftinga širom sveta, jer je kanjon Tare drugi po dubini na svetu (1337m), iza Velikog kanjona u Americi.

Za rafting Tarom Galaxy Travel je za vas pripremio dva aranžmana:

RAFTING REKOM TAROM – GRUPNI POLAZAK

Dve noći, pet obroka i rafting sa skiperom i opremom – 12.590 ,00 dinara po osobi

Više informacija o programu na sajtu agencije GALAXY TRAVEL

RAFTING REKOM TAROM – INDIVIDUALNI POLASCI

Dve noći, pet obroka, dve aktivnosti, rafting sa skiperom i opremom + aktivnost po izboru – 80 evra

Više informacija pročitajte na sajtu agencije GALAXY TRAVEL

Raftinzi Nišavom i Tarom idealni su za sve ljubitelje adrenalinskog sporta, ali i za one koji bi želeli da probaju i dožive novo iskustvo, a organizaciju prepustite onima koji su u tome najbolji – GALAXY TRAVEL!

GALAXY TRAVEL
Hajduk Veljkova 37 II – 4
018 252858
www.galaxytravel.rs
FACEBOOK 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close