Društvo

„Adrenalin dan“ u Malči – Ljubitelji adrenalina moći će da se oprobaju u pet različitih disciplina

Savez sa Sportsko rekreativnom organizacijom „Safari klub“ realizuje program „Adrenalin dan“, u nedelju 28. novembra sa početkom u 12 sati na multifunkcionalnom terenu „Malča“, koji se organizuje pod pokroviteljstvom Grada Niša – Uprave za društvene delatnosti-Sektor za omladinu i sport.

Prema rečima organizatora, program „Adrenalin dan“ je sportsko rekreativna aktivnost iz oblasti sportske rekreacije, namenjena široj populaciji građanstva, koncipirana kao skup takmičarskih disciplina, uz prisustvo pozitivne doze adrenalina. Sastoji se iz pet različitih takmičarskih disciplina, koje se tokom godine menjaju.

Biće organizovane sledeće discipline: takmičenje u gađanju pištoljem, takmičenje u gađanju američkom puškom, ekipni tim bilding koji predstavlja nezavisne discipline u nizu (niz igara), kula i igra iznenađenja.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane građane na adrenalinski dan, radi rekreacije, takmičenja i druženja.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do subote (27.11.2021.) i naprave svoju ekipu (žensko-mušku, mušku, žensku) koja bi činila 4 člana.

Kotizacija je po osobi 500 dinara, odnosno 2.000 dinara po ekipi.

Dolazak na strelište „Malča“ je planiran u nedelju u 12 sati, a takmičenje počinje po završetku potvrde prijavljenih ekipa.

Prijavljivanje na telefon 060/3599-888

Za sve dodatne informacije:

Jeleni Dinić na telefon 060/3599-888
Vlasti Stanojeviću na telefon 063/8090645

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com