Sport

Aca Jovanović u španskoj Primeri: “Dočekan sam sa poštovanjem”

Staro je i poznato pravilo da svako ko vredno i kontinuirano radi na sebi, na kraju uživa u plodovima svog rada. Tako se konstantni trud i napredak iz godine u godinu isplatio i niškom golmanu Aleksandru Jovanoviću, kojeg je doveo najpre do A tima naše nacionalne selekcije, a danas i do kluba koji nastupa u elitnom rangu španskog prvenstva.

Jedna od najjačih liga sveta igra se u Španiji, a tamošnji Sociedad Deportiva Huesca iz istoimenog grada na severoistoku zemlje, postao je jači za golmana koji je briljirao u dosadašnjem delu danskog prvenstva.

Španska Ueska od ove sezone takmiči se u La Ligi, a u tome će im znatnu pomoć pružati i 25-godišnji Nišlija koji je deo svoje karijere proveo u Radničkom. On je pre par dana stavio potpis na trogodišnji ugovor sa pomenutim klubom.

“Još uvek se upoznajem sa novim klubom i novom sredinom. Sutra će mi biti prvi trening sa ekipom, tako da za sada nije realno da očekujem da ću biti na golu već u nedelju kada igramo sa Barselonom. Još uvek je neizvesno i da li će uspeti da me registruju do tada. Za sada je sve super, svi su me dočekali sa poštovanjem. Ostaje da vidim da li ću živeti ovde ili u Saragosi” iz Ueske je za čitaoce Niških Vesti svoje prve utiske preneo lično Aleksandar.

On je danas imao i predstavljanje na pres konferenciji pred tamošnjim novinarima a u narednim danima i oni će imati prilike da vide na delu talentovanog niškog čuvara mreže.

@sdhuesca ✍️ @laliga ?

A post shared by Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) on

Ovo će ujedno biti šansa i da se Jovanović dodatno “ustali” u reprezentaciji Srbije, s obzirom na to da je pred odlazak na Svetsko prvenstvo održano u Rusiji izostavljen sa spiska. Ipak, pozvan je i na naredno okupljanje nacionalnog tima pred utakmice Lige nacija protiv Litvanije i Rumunije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com