Kolumna

Abe Nišlije! Mi Nišlije smo začavuljeni neki čoveci!

Nišlija : ... ,, nit se tera nit se vodi ,,...,, da padne na leđa, razbio bi nos ,,.. .,, ispod Mire sto đavola vire ,,..

Boki trenirao boks…Na prvom meču..Jumba, njegov ćale..ušo u ring..opalio mu šamar i reko ,,Marš kući..ja da te hranim a drugi da te biju,,.. Peka ribu u Nišavi, rukama vatao.

Zoki gledao u bioskopu ,,Istra,,… film ,,U zmajevom gnezdu,, sa Brus Lijem. Napravio ,,Nun Čake,, od drške za metlu… Trenirao u dnevoj sobi..i polomio luster…..Ćale ga kaišem lemao.

Lidija pokrenula inicijativu da se Niš proglasi za glavni grad Fejsbuka. Komšika Lepa za glavu veća od muža, komšije Bože.. U svađi komšija opalio šamar komšinici.. Lepa ga prebila…ko vola u kupusu. Komšija Boža shvatio da porodično nasilje nije rešenje. Steva Spajdermen..rešio da štrajkuje…Zatvorio se u kafanu i odbija vodu. Zovu ga ,,Spajdermen,,..jer kad izađe pijan iz kafane..drži se za zid sa obe ruke. Ljubiša se upisao u stranku…sad skuplja sličice partijskih funkcionera. I preti..,,Kad ja dođem na funkciju..svima ću da vam se najebem majke,, Kosta seo pijan za volan…

Naišo na ,,levak,, kod ,,Pravnog,,.. Dok se saobraćajci bavili vozilima ispred…Kosta prešo na zadnje sedište. Prišo saobraćajac..Nema šofera.. ,,Gospodine gde je šofer?,, ,,Nemam poima…Vidiš da sam pijan..uspavao sam se…Ti me sad probudi,, Saobraćajac preparkirao kola..i ostavio Kostu da se ispava i istrezni. Kepa ,,lastu,, u Nišavu skakao..kod Žutu Stenu. Zona i Mane se razveli. Nišlija : ,, jedan duva, drugi ladi ,,…,, ne zna da besedi, a ne ume da ćuti ,,. ..,, sto ljudi, sto ćudi ,,…,, fale mu dva kraja i sredina ,,…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com