Magazin

“A sad komedija”, novi šou Dragoslava Savića Safe

Dragoslav Savić Safa, Nišlijama poznat po ulozi “Stane Pirićanac”, pripremio je novu komediju, koja se i zove upravo tako “A sad komedija”. Rekao je Niškim vestima da publiku očekuje pravi šou, ali nije želeo da otkrije detalje.

Ono što je sigurno sa ove predstave koja je zakazana za subotu 26. oktobar od 20 časova u Narodnom pozorišti, nasmejaće vas do suza.

“Predstava je jednostavno šou program. Znam da sam Nišlijama prepoznatljiv po ulozi Staneta Piroćanca, ali sada će me videti u novoj ulozi. Potrebno je da publika samo dođe u Narodno pozorište, sedne i gleda, a čuće i videće mnogo šala, muzike, spotova”, kazao je Safa.

Dragoslav Savić Safa, prepoznatljivo je lice niškog Narodnog pozorišta. Publika ga zna po sjajnim ulogama u predstavama „Azilanti“, „Mačoizam“, „Stane Piroćanac“, „Uvoz – izvoz“, “Parlamentarke“ u kome igra glavnu ulogu, ali i režira.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com