Servisne

Intervencija u selu Ćurlina  

Voda jačeg intenziteta curi i potrebno je raskopavanje u ulici Vlajka Vasića kod broja 2. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Vlajka Vasića ali je moguć prekid i na protoru sela Ćurlina.

Radovi na mreži na Bulevaru Nemanjića
U toku su radovi na prevezivanju vodovodne mreže na Bulevaru Nemanjića kod broja 72. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova za zgradu „Lepa Brena“ prekoputa.

Popravke mreže na opštini Palilula  
Voda na asfaltu, potrebna su raskopavanja u ulicama Stara železnička kolonija kod broja 1-1A i Nova železnička kolonija kod broja 13/II. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.

Popravka kvara u selu Čokot 
Voda sa ulice otiče u šahtu korisnika, potreban je iskop u ulici Maršala Tita kod broja 28. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Maršala Tita.

Raskopavanja u naselju Donji Komren  
Voda na površini, potrebna su raskopavanja u ulicama Bojana Vasiljkovića kod broja 1 i Mladosti kod broja 89. Zbog popravki priključnih veza, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicamai ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donji Komren.

Popravka mreže u selu  Knežica 
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Svetog Save kod broja 1. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Knežica.

Popravke kvarova na prvim ventilima  
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila ulici Justina Popovića 31, Jugovićeva 24, Stanislava Biničkog 36, Učiteljska 5, Beogradska 1, Školska 26, Somborska 29, Trajka Jovanovića 40, na bul. 12. Februar 39a, Alekse Nenadovića 14a i 22a, dr Milenka Hadžića 37, Vladimira Ćorovića 13, Zdravke Vučković 35, Nikole Tesle 3, Pančevačka 12, Dimitrovgradska 2, Braće Vuksanović 22a, Jovana Dučića 22, Dušana Popovića 32, Višegradska 1 i 7, Jasenovačkiž žrtava 9, u selu Jelašnica – Solunskih junaka 23, u selu Prva Kutina – Sv. Arhangela Gavrila bb – Prvokutinska 8, u Niškoj Banji – Ruzveltova 62, u naselju Nikola Tesla – Mihajla Dimića 1 – Zaplanjska 57 i 68 – Borisa Krajgera 4 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Vojvode Putnika, 7. Juli, Ljube Nenadovića.

Provera kanalizacije radi prijema u ulici Vase Pelagića.

Popuna rova atmosferskog slivnika u ulici Maršala Tita (Suvi Do).

Služba za odnose sa javnošću JKP“Naissus“ Niš

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com