Društvo

DIKIĆ: Moramo da ostanemo vojno neutralni

Anti-Nato skup okupio je nekoliko hiljada Nišlija na glavnom gradskom trgu. Okupljeni su danas bili na trgu kako bi rekli NE sporazumu Srbije sa Nato alijansom koji je vrh države potpisao, kažu organizatori skupa. Okupljeni su uz patriotske pesme zatražili referendum o ovom sporazumu.

“Mi moramo da ostanemo vojno neutralni. Ne možemo da okrenemo leđa Ruskoj federaciji i zemljama koje su nas branile u ratovima. Srpski narod je ponižen. Naša Narodna skupština je novembra 2007. godine izglasala Rezoluciju u kojoj jasno piše da nema saradnje sa vojskama Nato alijanse”, rekao je okupljenim građanima Bratislav Dikić, bivši komandant Žandarmerije, sada predstavnik Patriotskog pokreta Srbije.

Zapaljene su sveće na spomeniku žrtvama bombardovanja u Univerzitetskom parku. Nakon mitinga okupljene Nišlije nastavile su šetnju Bulevarom Nemanjića.

12833383 10201445116685961 1278532583 n

Protest su danas organizovali Patriotski pokret Srbije, Srpski sabor „Zaveznici“, Srbska čast i Pokret za Srbiju, advokata Gorana Petronijevića.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Qa61xykZr6U

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com