Sport

Međunarodni fudbalski turnir veterana ovog vikenda u Nišu

U Nišu će se ovog vikenda održati Međunarodni fudbalski turnir veterana, a prema najavama organizatora “Aktivnih veterana Niša” pre svake utakmice minutom ćutanja biće odata počast stradalima u NATO agresiji.

Dolazak ekipa pet zemalja očekuje se danas, a utakmice će se igrati sutra na stadionu FK Car Konstantin sa početkom od 10 časova, kažu Aktivni veterani Niša.

U ovom turniru učestvuju osim fudbalskih veterana iz Srbije, i ekipe iz Bugarske, Turske, Grčke i Republike Srpske.

“Reč je o turniru veterana u velikom fudbalu, koji se tradicionalno organizuje u svim zemljama učesnicama. Ovog puta mi želimo da ovaj turnir koji se održava u Nišu posvetimo žrtvama NATO agresije. Svaka utakmica će početi minutom ćutanja”, rekao je jedan od osnivača Udruženja Aktivni veterani Niša Bratislav Vučković.

Vučković dodaje da su druženja veterana postala tradicionalna. Članovi tih udruženja su iz sveta biznisa, politike, a za sportiste se zna da su dobri ljudi, pa mogu na mnogim poljima da utiču da se ustaljene slike menjaju.

 

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com