Sport

Crvena zvezda i Nais u četvrtfinalu plej-ofa na Čairu

U revanš utakmici četvrtfinala plej-ofa vaterpolisti Naisa igraće sa Crvenom zvezdom, u sredu 20. aprila na “Čairu”. Duel počinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nakon što su izgubili u prvoj utakmici na Tašmajdanu, niški vaterpolisti pred revanš imaju zadatak da kod kuće poprave utisak i tako se za ovu sezonu oproste od svojih navijača.

“Razlika u kvalite13054928 1271766162837049 1290879000 otu dveju ekipa je evidentna, prevashodno individualnog, što pokazuje i ishod prethodnog susreta. Ono što mogu da zamerim mojoj ekipi je prilaz utakmici, krenuli su sa stavom da izgube sa što manjom razlikom, a onda se desilo šta se desilo. Nadam se da ćemo uspeti da konsolidujemo svoje redove i pariramo Zvezdi, i da to bude što je više moguće normalniji i interesantniji meč”, kaže trener Naisa Marko Blagojević.

Saglasan je bio i igrač Matija Milošević, koji je pozvao publiku da dođe u što većem broju na bazen “Čair”.

“Psihološka priprema za prvu utakmicu nije bila dobra, kao ni prilaz. Nismo bili kompletni, pitanje je i sada kakav će sastav biti, i pored toga daćemo sve od sebe i potrudićemo se da pružimo bolju partiju na našem bazenu. Ja se nadam da ćemo uspeti u tome pred našim navijačima, koji su nam do sada uvek bili igrač više i nikada nas nisu izneverili”, zaključuje Milošević.

Za plasman u polufinale plej-ofa potrebne su dve pobede. Ukoliko rezultat nakon dve utakmice bude nerešen igra se majstorica, dodaju u vaterpolo klubu Nais.

13036495 1271766129503719 1256089415 o

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com