Izbori 2016

Uređena plaža u Ostrovici

Meštani Ostrovice su uredili plažu Banjica u svom selu uz podršku SNS Niška Banja. U sklopu akcije sanirali su deo prilaza i mosta, kosili travu i čistili smeće.

“Iako se do ove plaži dolazi neasfaltiranim putem, do danas su posebni problem pravile rupe. Najkritičniji deo je popravljen, pa će sada prilaz kolima biti olakšan. Takođe, napravljen je bedem koji bi trebalo da spreči izlivanje potoka. Na samoj plaži, pokošen je veliki deo trave, a aktivisti opštinskog odbora SNS-a iz Niške Banje su očistili put i samu plažu od đubreta”, saopštili su.

Meštani su poslednjih godina mnogo pažnje posvetili uređenju ove plaže, ali je, zbog nedostatka podrške i materijalnih sredstava, ostala zapostavljena i nepoznata mnogima.

„Turistički potencijal opštine Niška Banja ne odnosi se samo na Banju, već i na okolna mesta. Cilj je pronaći u svima njima ono što je zanimljivo gostima i, uz ulaganja ovog tipa, iskoristiti ono što nam je već pruženo“ rekao je nosilac liste “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje” Dejan Jovanović.

12999590 10201440618733540 1287782354 o

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com