Izbori 2016

Niš, moj grad! (VIDEO)

“Vlast u Nišu nema nikakve rezultate, Grad je u beznađu, a mladi ne odlaze nego beže odavde. Nema novih investicija, nema novih radnih mesta, ništa se ne gradi. Svakodnevno slušamo kako se čelnici svađaju, a primaju po više plata, kupuju diplome dok mnoge Nišlije nemaju nijednu platu. Upropastili su gradske firme, deru kožu narodu visokim računima, porezima i taksama, bezdušno nam seku struju, a izvršitelji haraju. Narod gladuje bira između hleba i lekova, a oni žive u izobilju”, kaže Branislav Jovanović, jedan od lidera koalicije “Niš, moj grad!” i predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije.

On dodaje da gradonačelnik ne zna gde su naša sela jer ih nikada nije posetio dok je prethodna lokalna vlast radila i u gradu i na selu.

“Uradili smo pet novih mostova, osam bulevara, devet obdaništa, sedam škola, stadion, halu, klizalište, otvoreni bazen, sedam balon sala, industrijsku zonu, doveli smo šest novih fabrika, bioskop. Izgradili smo kardiohirurgiju i pet novih ambulanti. Za osam godina Niš je dobio 1.000 novih ulica i nove kružne tokove, izmenili smo izgled grada”, ističe Jovanović.

On tvrdi da koalicija “Niš, moj grad!” ima rešenje za Niš.

“Uradićemo tri nove industrijske zone, obezbedićemo 10.000 novih radnih mesta, sačuvaćemo gradske firme i gradsku televiziju. Završićemo saobraćajni prsten oko grada, izgradićemo osam novih obdaništa, pet u gradu i tri na selu. Izgradićemo dve nove škole, kvantašku pijacu, izmestićemo prugu iz centra grada, nastavićemo izgradnju kanalizacije na selu, uradićemo prečišćavanje otpadnih voda i završiti izgradnju kolektorskog sistema. Uradićemo zapadnu tribinu i pokriti stadion, azil za pse, kuglanu, streljanu, a dogradićemo i zgradu Narodne biblioteke”, obećava Jovanović.

Prema njegovim rečima, ako ova politička opcija pod rednim brojem 3 dođe na vlast, privrednicima će smanjiti gradske takse, poreze i namete koji su sada povećani do 500%, a kada je Niška Banja u pitanju, Jovanović kaže:

“Za spas Niške Banje u saradnji sa državom renoviraćemo tri hotela koji su prazni.”

On poziva Nišlije da 24. aprila izađu i glasaju za broj 3 kako bi NIš ponovo bio veliko gradilište.

“Da ponovo gradimo i radimo”, dodaje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com