Izbori 2016

“Belmužom” do simpatizera

Političke partije, stranke kao i grupe građana nikad maštovitije nego na ovim izborima. Ujedinjena seljačka stranka u sklopu svog naziva Nišlijama se danas predstavila svojim svrljiškim specijalitetom – Belmužom.

Složiće se mnogi, od njih se ništa manje nije moglo ni očekivati, već da se predstave domaćinski. Osim spremanja Belmuža, prolaznicima su deljeni i ETNO-kuvari koje su Nišlijke prosto razgrabile.

Kod Durlanske pijace, na Trošarini ali i u Parku Svetog Save probao se danas Belmuž sve u svrhu promocije Ujedinjene seljačke stranke, pred izbore. Ova stranka ima svoje opštinske odbore u svim gradskim opštinama i nastupa samostalno.12992746 10201632109480664 207033730 n

Predsednik USS i narodni poslanik Milija Miletić kaže:

“USS izlazi na izbore samostalno u svim gradskim opštinama u Nišu. Odgovorno i domaćinski, želimo da pokažemo ko su ljudi ispred optinskih odbora Ujedinjene seljačke stranke. Imamo kandidata za predsednika opštine, mi verujemo u njega, uz ovu decu u narodnoj nošnji i mi ćemo se ponašati domaćinski. Odlučili smo da danas poslužimo Belmuž, jer Srbiji treba veći natalitet, da poštujemo naše domaće proizvode a najviše hranu iz Niša, Svrljiga i jugoistoka Srbije. Poštujemo tradiciju ali želimo i da idemo napred. Budimo ljudi!”, poručuje uz Belmuž narodni poslanik Miletić.

Pod rednim brojem 8 je Ujedinjena seljačka stranka i nosilac liste za GO Medijana je Saša Milošević, koji bi da pomogne malim i srednjim preduzećima da stanu na noge.

Nismo bili u izvršnoj vlasti i zato nas nije stramota da obećamo da ćemo se u budućnoti boriti protiv mita i korupcije, za normalan život ljudi. Da se pokrenu udruženja starih zanata, a zalagaćemo se i da se podrže mala i srednja preduzeća, koja zapošljavaju više od 5 radnika”, kaže za Niške Vesti Milošević Saša predsednik opštinskog odbora USS – Medijana.

13020535 10201632110600692 1820595949 n

Interesantno je bilo i to što je na čašama u kojima je deljen Belmuž, bio napisan broj 8 kako bi oni koji uživaju u “srpskoj vijagri” znali za koga da glasaju ako žele da podrže listu broj 8 – ODGOVORNO I DOMAĆINSKI UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com