Društvo

Otvoren Sajam obrazovanja u Domu vojske

Budući studenti i srednjoškolci mogu da se informišu o nastavku školovanja na Međunarodnom sajmu obrazovanja koji se održava u Domu Vojske. Na sajmu se predstavlja ukupno 48 fakulteta, visokih i srednjih škola. Oni će upoznati posetioce sa svojim obrazovnim programom, kažu organizatori. 

“Želimo mladima da ukažemo na značaj konstantnog učenja i nefomralnog obrazovanja, kao i zdravog života. Sajam nije samo o formalnom obrazovanju, pa imamo i škole kompjutera i stranog jezika“, kaže Katarina Stanković iz organizacije sajma.

Uskoro će biti organizovan i sajam zapošljavanja koji bi, kako je rekao gradonačelnik Niša, mladi takođe trebalo da posete, kako bi videli koja su zanimanja trenutno tražena.

“Sajm zapošljavanja imaćemo 19. aprila i dobro je da učenici vide i to, da uporede sa sajmom obrazovanja, kako bi mogli da naprave pravi izbor buduće profesije”, rekao je gradonačenik Zoran Perišić.

Sajam je otvoren i u subotu 16. aprila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com