Društvo

Niški Đubretarac na Sajmu obnovljivih izvora energije

Treći međunarodni sajam i konferencije o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti “Renexpo Western Balkans” održaće se 20 i 21. aprila u Beogradu. U Belekspo centru očekuje se učešće 80 izlagača i oko 400 predstavnika kompanija, uglavnom iz Nemačke, ali i drugih zemalja Evropske unije. Jedini učesnik iz Niša je konsultantska kuća i web portal Đubretarac, a moderator na konferenciji biće osnivač firme Miroslav Premović.

Organizator sajma je nemačka kompanija “Reeco Srb”.

“Na Renexpo sajmovima se susreću investitori sa potencijalnim projektima iz oblasti obnovljivih izvora energije i energetske efikasnosti, ali i upravljanja otpadom. Ove godine na sajmu u Beogradu biće predstavljeno oko 120 projekata”, najavljuju organizatori.

Na ovogodišnjem sajmu po prvi put biće uključeni i projekti, teme i industrija u oblasti upravljanja otpadom, a prvog dana sajma održaće se i Konferencija o upravljanju otpadom sa predavačima iz nadležnog ministarstva, komora, industrije, univerziteta, međunarodnih organizacija i drugih.

“Reeco Grupa” sa sedištem u Nemačkoj ima kancelarije u Poljskoj, Rumuniji, Švajcarskoj i Austriji, a “Reeco Srb” je odgovoran za ceo region Zapadnog Balkana i u svim ovim zemljama se održavaju sajmovi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com