Promo vesti

Uskršnji post i uz kafanski meni – Kafana Galija

Kafana Galija Niš – Bogat meni posne hrane, razne vrste riba, morskih specijaliteta, povrća, salata i td. Za sve vernike Uskršnjeg posta i sve ljubitelje dobre hrane.

Uskršnji post je uveliko u toku. Iako traje čak sedam nedelja, veliki je broj hrišćana koji su odlučili da ga se pridržavju, što je za svaku pohvalu. Post je lična odluka iz duhovnih, ali i zdravstvenog razloga, mnogi ga sprovode da naprave filički i duhovni balans, da se pročiste. Pored duhovnih pravila ne zaboravite i da se izbalansirano hranite kako bi zaista osnažili i pročistili organizam. Jako je bitno i za vreme posta jesti raznovrsnu hranu.

riba

Da vas podsetimo da u kafani Galija možete jesti posne specijalitete ove kuće. Na meniu možete naći razne vrste posnog predjela, riblja čorba, salate, kao i razne vrste riba i morskih specijaliteta. Galija je pravo mesto da opustite svoje misli i za vreme posta!

 >>> Miris, ukus i duša Starog i Novog Niša <<<

HVALA I DOBRODOŠLI SVAKOG DANA ZA VAS UŽIVO MUZIKA!!!

Na dobro poznatoj adresi Nikole Pašića 35

Kontakt:
018/515-626
063/402-689

E-mail
info@kafanagalija.com

Opširnije pročitajtei pogledajte
VIDEO I GALERIJU fotografija>>>

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com