Promo vesti

Poludrago kamenje za vaš horoskopski znak – Zlatara Pitos

Zlatara Pitos u Nišu – Veruje se da svaka vrsta kamenja utiče na specifične bolesti i stanja kao alternativni način lečenja, a onima koji ne veruju da poludrago kamenje utiče na zdravlje ostaje da uživaju u njihovoj lepoti i sjaju. Posebno su zanimljive njihove kombinacije za svaki horoskopski znak.

Kada je u pitanju uticaj kamenja na ljudsko zdravlje, mišljenja su jasna podeljena na one koji veruju u mogućnost lečenja pomoću poludragog kamenja i one koji smatraju da je to nemoguće. Poludrago i drago kamenje imaju lekovitu moć, utiču na raspoloženje i stanje svesti. Zbog njihove široke primene, mnogi ljudi ih nose uz sebe. Najpraktičniji način da se kamen nosi uz telo jeste njegova upotreba u izradi ogrlica, narukvica i ostalih komada nakita.

Zlatara Pitos  se pobrinula da vam u ponudi prikaže razne kobinacije poludragog kamenja u vidu nakita. Svaki komad poludragog kamenja nosi određeno značenje i određeni broj karaketistika i osobina. Kombinovanjem osobina horoskopskih znakova svaki znak zodijaka može pronaći svoju kombinaciju nakita u par boja i dezena. U zlatari Pitos možete naći baš vašu kombinaciju nakita, zato posetite ih u Strom podzemnom prolazu.

poludragoNeki od njih su: 
 – ROZEN KVARC
 – GORSKI KRISTA
 – LAPIS LAZULI
 – AKVAMARIN
 – AMETIST 
 – AVENTURIN 
 – FLUORIT
 – TIGROVO OKO
 – TIRKIZ
 – CITRIN
 – KARNEOL
 – CILIBAR
 – AHAT
 – JASPIS
 – ŽAD
 – HEMATIT
 – MESEČEV KAMEN
 – CRNI ONIKS
 – SUNČEV KAMEN
 

poludrago 02Opširnije pročitajte i
pogledajte VIDEO I GALERIJU fotografija >>>

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com