Hronika

DRAGOSLAV MIŠIĆ PREŽIVEO MASAKR: Komšija je hteo sve da nas pobije

– Ja i žena smo se uhvatili sa njim u koštac i oteli mu pušku pre nego što je stigao da je napuni. Da ga nismo sprečili i nas bio pobio – rekao je Dragoslav Mišić

– Da mu nisam oteo pušku sve bi nas pobio. Sa tom namerom je došao kod nas. Ubio mi je majku, teško ranio ćerku, hteo je a ubije i mene i ženu a ne znam zašto – kaže Dragoslav Mišić iz doljevačkog sela Knežica čiju je porodicu napao komšija Goran Ilić (45).

Krvavi pir dogodio se u petak nešto posle 21 čas, a prva na Ilićevoj meti se našla Dragoslavljeva supruga Snežana.

– Spavao sam kada sam čuo suprugu kako vrišti. Istrčao sam napolje i video Gorana kako u jednoj ruci drži nož a drugom je nju uhvatio za vrat. Udario sam ga motkom pa je pobegao, nisam ni sanjao da će se vratiti sa puškom. Pucao je još sa kapije i pogodio moju ćerku Milicu, a zatim i moju majku Desku. Majka je ostala na mestu mrtva, a ćerka mi je sa teškim ranama prebačena u bolnicu. Ja i žena smo se uhvatili sa njim u koštac i oteli mu pušku pre nego što je stigao da je napuni. Da ga nismo sprečili i nas bio pobio – priča Mišić.

Ilić je nakon masakra pobegao, ali su jake policijske snage blokirale selo. Kada je shvatio da će biti uhvaćen, zapalio je kuću u kojoj se sakrio a zatim i u sebe ispalio jedan hitac.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com