Sport

Radnički dobija generalnog sponzora i menja ime?

Fudbalski klub Radnički mogao bi uskoro da dobije generalnog sponzora najavljuje predsednik kluba Radan Ilić. Ukoliko do dogovora dođe, Radnički će nositi i novo ime.

Ako se sve kockice poklope i najave predsednika kluba se ostvare, Radnički će svom imenu dodati ime generalnog sponzora, Huawei. Mesto slavnih istorijskih okršaja, stadion Čair, u tom slučaju nosio bi ime Huawei arena.

Spremni smo da napravimo inicijalni kontakt, dato je punomoćje Darku Mariću, čoveku koji je bio najzaslužniji za turneju Radničkog po Kini, da u ime našeg kluba pregovara sa poznatom kineskom kompanijom. Ukoliko dođe do dogovora dve strane, Čair će promeniti ime u Huawei arena, a ime kluba biće Radnički Huawei, kaže Ilić

Ukoliko spadate u mali broj onih koji nisu čuli za Huawei, reč je o kineskom gigantu u oblasti informacionih tehnologija i telekomunikacija. Ova kompanija prisutna je u preko 140 zemalja sveta, takođe opslužuje 45 od 50 vodećih telekomunikacionih operatera. Huawei se takođe bavi proizvodnjom najnovijom generacijom pametnih mobilnih uređaja i prenosnih računara. Huawei je između ostalog sponzor španske primere, PSŽ-a, Atletika, Borusije i mnogih drugih.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com