Kultura

Toma Fila promoviše knjigu

Poznati advokat Toma Fila održaće u četvrtak 31. marta u 16 sati na Pravnom fakultetu u Nišu predavanje uz predstavljanje autobiografske knjige “Završna reč”, koja je postala pravi hit u knjižarama.

Slučajevi i procesi koje je Fila opisao, koristeći se mnogobrojnim anegdotama i ličnim utiscima i odnosima sa svojim poznatim klijentima, nisu zanimljivi samo kao sudski procesi zbog tih imena, nego i zbog vernog prikaza političke i drušvene klime u kojima su se događali.

Između ostalih, Fila govori o slučajevima odbrane Jovanke Broz, Slobodana Miloševića, Žarka Lauševića, Borke Vučić, Nikole Šainovića, ali i o brojnim ličnostima iz sveta kriminala, kao i neobičnim procesima “običnih” ljudi.

Sve je te primere Fila ispričao na ubedljiv način, ozbiljno, jednostavno, poučno, šarmantno, na 500 stranica. Knjiga je objavljena uz blagoslov Patrijarha srpskog Irineja, koji je napisao i predgovor.

Fila

Danas u 16 sati na Pravnom fakultetu u Nišu poznati srpski advokat Toma Fila održaće predavanje uz predstavljanje autobiografske knjige “Završna reč”.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com