Politika

„Ne može neko sa knjižicom da ne bude lečen“

Cilj DS je da građani sa zdravstvenim knjižicama mogu da se leče i u državnim i u privatnim institucijama, kaže poslanik demokrata i lekar Dušan Milisavljević.

„Ako želite da menjate zakone i da se borite protiv naših strahova morate to ličnim primerom da uradite“, navodi lekar Kliničkog centra u Nišu.

Kako kaže, isprovociran raznim tekstovima i postupcima želeo je da iskoristi priliku da i on učini nešto pa je i on potpisao donorsku karticu.

„Svi mi političari u kampanja pričamo da želimo da menjamo stvari, ali ovo je prava kampanja da se nešto promeni“, dodaje on.

Milisavljević ističe da je Srbija na dnu lestvice donora organa i da građani često ne dočekaju dan da budu na spisku za transplantaciju.

„Mi kao Demokratska stranka pozivamo sve kolege da ovaj problem moramo da rešimo, moramo da popravimo zakon i pružimo šansu građanima da imaju šansu za život“, ističe on.

On je istakao da će nastaviti da se bori za interese građana u parlamentu.

„Demokratska stranka je uvek bila tolerantna organizacija koja poziva i okuplja građane. Vodimo računa o zdravstvu, naša zakonska rešenja iz zdravstva su dobra i zato su dobijala podršku“, navodi Milisavljević.

Ostatak teksta pročitajte na B92.net

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com