Sport

Kikbokserima Niša dva zlata u Beogradu

Na K1 prvenstvu Srbije za seniore “B” klase (prvom takmičenju po kalendaru Kik boks saveza Srbije u 2016. godini), takmičari kik boks kluba “Niš”, Milica Vučić i Veljko Todorović, osvojili su zlatne medalje u svojim kategorijama, dok je Lazar Stojanović osvojio bronzu.

Iako nismo učestvovali sa svim takmičarima zbog nedostatka finansijskih sredstava, osvajanjem 2 zlatne medalje napravljen je veliki uspeh u veoma jakoj konkurenciji od 40 klubova.

OSVAJAČI MEDALJA:
1. Milica Vučić————-+70 kg. zlatna medalja
2. Veljko Todorović——– 51 kg. zlatna medalja
3. Lazar Stojanović——-+91 kg. bronzana medalja

Takmičenje nije završeno u svim kategorijama zvog velikog broja prijavljenih takmičara, tako da će preostali mečevi biti odrađeni na nekom od takmičenja.

Naredno takmičenje za kikboksere “Niša” biće u subotu 02.04.2016. godine u Novom Pazaru, kada će učestvovati na kadetskom, kao i seniorskom prvenstvu Srbije u “A” klasi , koje je ujedno i izborno takmičenje za sastav reprezentacije Srbije u low kick disciplini, za učešće na međunarodnim takmičenjima u 2016. godini (PRVENSTVO BALKANA, SVETSKI KUP, PRVENSTVO EVROPE).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com