Sport

Provera za deset

Upravo toliko golova je danas postigao Radnički u kontrolnoj utakmici protiv srpskoligaša FK Car Konstantin. Utakmica je odigrana na igralištu u Belotincu, a susret je posmatralo stotinak ljubitelja fudbala.

RADNIČKI NIŠ : FK CAR KONSTANTIN 10:0 (5:0)

RADNIČKI NIŠ (1.P.): Aleksandar S. JOVANOVIĆ, PETROVIĆ, Radoš BULATOVIĆ, LAKIĆ-PEŠIĆ, Darko BULATOVIĆ, BOGDANOVIĆ (Marko RANĐELOVIĆ), MARJANOVIĆ, ĐURIČKOVIĆ, APOSTOLOVIĆ, MRKIĆ, Aleksandar M. JOVANOVIĆ.

RADNIČKI NIŠ (2.P.): KONOVALOV, Mladen MITROVIĆ, ĐORĐEVIĆ, LAKIĆ-PEŠIĆ, MRŠEVIĆ, Marko RANĐELOVIĆ, MARJANOVIĆ, ĐURIČKOVIĆ, TUNDE, Lazar MITROVIĆ, BADMUS.

CAR KONSTANTIN: STANKOVIĆ, T.ALEKSIĆ, MARKOVIĆ, JOVANOVIĆ, KOCIĆ, ZDRAVKOVIĆ, ĐORĐEVIĆ, STEFANOVIĆ, BRANKOVIĆ, RISTIĆ, IVANOVIĆ.

U drugom poluvremenu igrali su još i: Listeš, Milijić i Kosovac.

Po dva pogotka su postigli Andreja Apostolović, Saša Marjanović i Lazar Mitrović, a u strelce su se upisali i Marko Mrkić, Darko Bulatović, Petar Đuričković i Mladen Mitrović.

Sredinom prvog poluvremena, zbog lakše povrede, igru je napustio Vladimir Bogdanović, a njegovo mesto u timu je zauzeo Marko Ranđelović, koji je odigrao i celo drugo poluvreme.

Na današnjoj utakmici u ekipi Radničkog su šansu, da se nametnu stručnom štabu, dobili i Abdulah Babatunde Badmus i Sojoje Idovu Tunde. Ovi fudbaleri dolaze iz Nigerije i nastupili su u drugom poluvremenu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com