Društvo

Humanitarna prodaja knjige “Smrt prijatelja”

Knjiga velike niške humanitarke Marine Adamović “Smrt prijatelja” biće promovisana u četvrtak 31. marta u 12 sati u Gradskom Klub 1846 – Downtown Cafe, u Obrenovićevoj ulici. Osim promocije organizovana je i prodaja ovog štiva kako bi se prikupila sredstva za lečenje Nišlijke Dušice Smiljković.

Niška humanitarka Marina Adamović, odlučila je da prodajom svoje knjige pomogne u sakupljanju sredstava za lečenje Dušice Adamović, zato je i organizovala prodajnu promociju knjige.

“Prijatelji, pozivamo vas da dođete i pomognete. O mom ćete radu dovoljno čuti, a delove knjige pročitaće Aleksandar Stevanović, student Filozofskog fakulteta i član Akademskog pozorišta – Niš. Ako odlučite da kupite knjigu, cena je 300 dinara ili više, koliko želite da je platite”, kaže Adamović.

Nišlijka Dušica Smiljković boluje od detinjstva a njeno zdravstveno stanje u poslednje vreme je veoma ugroženo. Potrebna joj je terapija na AKH klinici u Beču, koje puno košta. Njen sin i njegove kolege su pre dvadesetak dana organizovale humanitarnu akciju “Dobre vibracije”, a u parku Svetog Save organizovana je i svirka u jednom niškom kafiću kada je ukupno sakupljeno više od 150 000 dinara što nije dovoljno da Dušica otputuje u Beč. Samo jedan bolnički dan u ovoj klinici košta 1100 evra, o čemu su Niške Vesti pisale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com