Hronika

Novi detalji ubistva u Nišu

Telo Slaviše Dinčića (45) – Pigme koji je ubijen sinoć, prebačeno je na sudsku medicinu. Uviđaj je sinoć obavljen u prisustvu tužioca iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu potvrdili su Niškim Vestima u Policijskoj upravi u Nišu. U policiji dodaju da se intenzivno traga za ubicom.

Vladimir Stanojević portparol Višeg javnog tužilaštvu u Nišu potvrdio je za Niške Vesti da se za počiniocem i dalje traga i da nema više detalja u vezi sa ubistvom.

“Telo je na sudskoj medicini a naložen je i pregled vozila. Ja za sada mogu samo da kažem da je bilo više hitaca, kada bude završen pregled vozila i obdukcija, imaćemo preciznije informacije “, rekao je Stanojević za Niške Vesti.

Kako nezvanično saznajemo u toku noći i jutros, pojavile su se nove informacije i novi detalji koji pomažu u istrazi, ali se još uvek ne saopštavaju kako ne bi ugrozlile akciju koja upravo traje.

Da podsetimo, još uvek nepoznati ubica ispalio je u Dinčića 14 metaka kada je parkirao automobil marke “golf” u dvorište privatne kuće u kojoj je boravio. Ubijeni je poslednjih godina živeo u Holandiji, a u Niš je došao nedavno, kod rođaka. On je sinoć bio u kafeu “Scena” sa rođakom sa kojim je po dogovoru trebalo da ide kasnije u jedan kafić na Bulevaru Nemanjića. Došao je da parkira automobil u kući u kojoj je boravio, ali u trenutku kada je parkira vozilo u rikverc ubica koji ga je čekao, prišao je i ispalio u njega rafal. Dinčić je u Srbiju ušao legalno i za sada nema potvrde da ga je potraživala holandska policija. Pigma je živeo u Holandiji gde je, navodno, pre nekoliko godina izbegao atentat.

U ovom delu grada sinoć brojne sirene, uznemirile su stanare obližnih zgrada. Do kasno u noć komšiluk je bio na ulici, pokušavajući da sazna šta se zaista desilo.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com