Izbori 2016

Prihvaćena lista koalicije SPS-JS

Gradska izborna komisija prihvatila je listu Ivica Dačić-Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija. Prvi na listi je predsednik Skupštine grada Niša Mile Ilić. Od 61 kandidata 49 je predložio SPS, dok je Jedinstvenoj Srbiji pripalo 12.

 

Pod rednim brojem 4 na listiću za predstojeće izbore građani Niša će moći da glasaju za kaoliciju SPS-Jedinstvena Srbija.

Prvi na listi od 61 kandidata je prof. dr Mile Ilić, a odmah za njim aktuelni predsednik Gradskog odbora te partije dr Žarko Ranković. Visoko se kotira i načelnik Nišavskog okruga Aleksandar Cvetković, ali i hirurg Saša Živić. Od poznatijih socijalista na listi je i Marija Ranđelović, nekadašnja direktorka Doma učenika srednjih škola Marija Ranđelović. Kompletnu listu možete da pogledate OVDE.

Mile Ilic2zarko rankovicmarijarandjelovic

Tu su i poznate Nišlije, pa je tako dugogodišnjem medijskom radniku Miroljubu Jovanoviću, poznatijem kao Mika Tambura pripalo 19 mesto na listi kandidata za gradski parlament. Na listi je i niški ugostitelj Zoran Mirašević…

mikatamburamirasevic

Za Jedinstvenu Srbiju rezervisano je četvrto mesto, na kome se nalazi  predseednik komisije za imenovanje ulica Nikola Ilić, zatim na devetom glumica Dragana Plavšić…

igornovakovic22

Igora Novakovića nema na listi

Funkcioner SPS-a Igor Novaković nije ni na jednoj listi kandidata.

“Zajednički smo doneli odluku. Ja ću uvek biti uz svoje drugove. Ne menjam boje. Ne znam. Nisu me tako vaspitali roditelji. To je jače od mene. Puna podrška listi SPS. Zbog privatnih obaveza i odbrane drugog doktorata, koja pada u sred kampanje, čekaću sledeće izbore koji će biti već sledeće godine. Probaću da kao član GO SPS i OO SPS dam pun doprinos razvoju SPS i Grada. Aktivno ću se baviti politikom i dalje. To je moja ljubav. Hvala neizmerno svima na podršci”, naveo je Igor Novaković na facebook nalogu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com