Društvo

Promotivne cene Srbijavoza između Beograda i Niša

Železnička kompanija za prevoz putnika “Srbija Voz”, od danas do 20. aprila uvodi promotivnu cenu prevoza za putovanje pojedinim vozovima na relaciji Beograd-Niš-Beograd.

Promotivne cene u proseku su niže za oko 30 odsto od redovnih cena prevoza i omogućavaju da se od Beograda do Niša vozom stigne za svega 550 dinara.

Na promo cene karata primenjuje se i redovna komercijalna povlastica od 20 odsto za povratna putovanja, pa povratna karta između prestonice i Niša po ovoj ponudi košta svega 880 dinara, sasopštio je Medija centar “Železnica Srbije”.

Promo cene voznih karata u narednih mesec dana primenjivaće se u najmodernijim klimatizovanim vozovima švajcarskog proizvođača “Štadlera”, koji putnicima nude najviši nivo i kvalitet usluga.

Reč je o vozovima koji iz Beograda za Niš kreću u 6:10 i u 15:15, i preko Velike Plane, Ćuprije i Stalaća u Niš po redu vožnje stižu u 10:32 i u 19:27.

Takođe, promo cena primenjuje se i za voz koji iz Niša ka glavnom gradu polazi u 6:32 i preko Stalaća, Ćuprije i Velike Plane u Beograd stiže u 10:18.

U ovim vozovima promo cene voznih karata za putovanja u jednom smeru od Beograda do Niša iznosi 550 dinara, do Ćuprije i Stalaća 420 dinara, a do Velike Plane 340 dinara.

Ostatak teksta pročitajte na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com