Izbori 2016

Socijalisti i Jedinstvena Srbija predali izbornu listu

Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene srbije predala je izbornu listu za odbornike u gradskoj skupštini. Lista nosi naziv “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS)”. Ako GIK potvrdi listu, na glasačkom listiću za niški parlament oni će biti na 4. mestu.

Prvi na listi je član Predsedništva SPS i aktuelni predsednik Skupštine Grada Mile Ilić, koji kaže da među kandidatima za odbornike ima “još dosta uglednih niških intelektualaca i prepoznatljivih Nišlija iz raznih sfera društvenog života”.

Žarko Ranković je nosilac liste ove stranke u Medijani, dok će prvi na listi SPS u Paliluli biti aktuelni većnik Srđan Vasković, u Crvenom Krstu Živomir Jovanović, donedavni načelnik Školske uprave u Nišu. U Panteleju je prvi na listi aktuelni predsednik opštine Srđan Savić.

Lista za Nišku Banju još nije sastavljena i više informacija o SPS u toj Opštini znaće se u narednom periodu.

Od izbora 2008. SPS je u koaliciji sa Jedinstvenom Srbijom Dragana Markovića Palme. Tako je i ovog puta, a lider ove stranke u Nišu Božidar Ilić, kaže da očekuje i 30% bolji rezultat u odnosu na prošle izbore.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com