Izbori 2016

Stojanović i Aleksić formirali grupu građana “Iskreno za Niš”

General u penziji Momir Stojanović i advokat Srđan Aleskić nakon brojnih špekulacija, formirali su grupu građana pod nazivom “Iskreno za Niš” sa kojom će izaći na predstojeće lokane izbore.

Kako su u saopštenju naveli grupu građana su formirali u cilju zaustavljanja procesa uništavanja Grada Niša i Niškog Regiona, stvaranja boljih uslova i okruženja za život i budućnosti naše dece.

“Grupu građana „GENERAL MOMIR STOJANOVIĆ – ADVOKAT SRĐAN ALEKSIĆ – ISKRENO ZA NIŠ“ čine moralni, kredibilni i stručni ljudi, rešeni da nešto učine za svoj grad. Iza ove grupe građana ne stoje nikakve interesne grupe, niti pojedinci. Jedini interes njenih osnivača i članova, je borba i pokušaj dobronamernih građana Niša da svoj grad učine pristojnijim mestom za život”, ističe se u saopštenju.

Oni pozivaju sve dobronamerne, časne i čestite građane Niša da im se svojim idejama, predlozima i primedbama na programske ciljeve, pridruže i podrže u borbi za vraćanje dostojanstva našem Gradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com