Izbori 2016

Prihvaćena lista kandidata za odbornike “Niš moj grad”

Gradska izborna komisija prihvatila je izbornu listu kandidata za odbornike Skupštine grada Niša Koalicije “Niš moj grad!-Demokratska stranka, SDS, NPS, LDP”. Ovo je treća izborna lista koja je prihvaćena.

 

Prvi na listi kandidata za odbornike, ujedno i kandidat za gradonačelnika Niša je Vladimir Domazet ispred Demokratske stranke, na drugom mestu je koalicioni partner iz SDS-a Dragoslav Ćirković, zatim Marina Dejanović iz DS-a, pa Branislav Jovanović ispred Narodnog pokreta Srbije (Rusinska demokratska stranka).

Predsedniku Gradskog odbora Demokratske stranke Miodragu Stankoviću pripalo je peto mesto, šesto i sedmo ponovo SDS-u i Rusinskoj demokratskoj stranci, dok je za predsednika Gradskog odbora Liberalno demokratske partije Raicu Milićevića pripala sedma pozicija.

Od ličnosti koji su već učestvovali u političkom životu Nišu tu je i Miodrag Radović, nekadašnji gradski većnik Boban Mihajlović, ali i bivši direktor SC Čair Bratislav Ignjatović.

Listu čini 61 kandidat.

Kompletnu listu možete pogledati OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com