Hronika

STARAC (79) ŽRTVA RAZBOJNIKA: Daj nam pare, mi smo Arkanovi!

Vezali su me, udarali po glavi i šutirali, bilo je strašno, kaže Kemal Šakir (79) iz Niša

Trojica razbojnika pretukla su i opljačkala niškog penzionera Kemala Šakira (79) u njegovoj kući u Bovanskoj ulici u niškom naselju Beograd-mala.

Kradljivci su zaskočili nesrećnog čoveka juče oko tri sata iza ponoći, nakon što su razvalili rešetke na prozoru njegove spavaće sobe.

Brutalno su ga pretukli, izvršili premetačinu i odneli mu 10.000 dinara od penzije i 650 evra ušteđevine. Kemal kaže da nije čuo ništa dok ga nisu oborili na zemlju.

– Spavao sam kad sam odjednom osetio kako me neko obara na pod. Okrenuli su me licem prema podu i urlali: „Gde su pare, mi smo Arkanovi!“ Molio sam ih da prestanu, ali nastavili su da me besomučno udaraju po glavi i da me šutiraju. Zapomagao sam, molio ih, ali nisu prestajali. Prevrnuli su mi celu kuću, polomili mi stvari, a pre nego što su otišli, pokidali su kabl od telefona i monitora i vezali mi njime ruke, noge i usta – kaže pretučeni čovek.

Opširnije na Kurir.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com