Izbori 2016

Gašić poručio Momi i Aleksiću: Srećno, srećno, srećno!

Srećno, srećno, srećno.. jedini je komentar i odgovor koji je imao potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić na pitanje Niških Vesti šta će biti sa generalom u penziji Momirom Stojanovićem i gradskim većnikom Srđanom Aleksićem, koji na lokalne izbore izlaze samostalno.

Funkcionerima Srpske napredne stranke koji su odlučili da na lokalne izbore izađu sa grupom građana vrh stranke poželeo je sreću.

“Srećno, srećno, srećno!… Ta račenica vam sve govori”, rekao je potpredsednik SNS Bratislav Gašić Niškim Vestima.

Sreću je Stojanoviću i Aleksiću poželeo i predsednik stranke, samo su oni tu reč očigledno pogrešno shvatili, i čak tverdili da to što nastupaju sa Grupom građana nije upereno ni protiv SNS, ni protiv Vučića, već samo može da im pomogne.

Stojanović kaže da neće napuštati stranku, ali i da neće biti pogođen ukolikoko ga iz partije isključe.

Sa druge strane i nosilac liste u Nišu Zoran Perišić, ali i kompletna stranka u Nišu ogradila se od njihovih stavova i rekli da SNS ima samo jednu kolonu.

“SNS ima jednu kolonu. Ne postoje dve kolone, postoji jedna, ona koja ide iza Aleksandra Vučića, druge kolone koje se pojave, ako se pojave ne mogu se vezivati za Srpsku naprednu stranku”, rekao je Perišić i dodao da po Statutu stranke onaj ko nastupa na izborima na nekoj drugoj listi, automatski biva isključen iz stranke.

I tako, uz “srećno”, ispraćeni su pred predstojeće lokalne izbore Stojanović i Aleksić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com