Hronika

Staricu krvnički izujedali psi

Gotovo da nema mesta gde nije izujedana sedamdesetšestogodišna starica, koju je jutros napao čopor pasa kod Starog groblja u Nišu. Nezgoda se dogodila oko 6,30 časova. Psi su bili toliko agresivni da su nasrnuli i na ekipu Hitne pomoći, pa je morala da interveniše i policija. Starica je prebačena u Urgentni centar.

 

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć još uvek nije zabeležen slučaj sa ovoliko ujeda, kaže doktor Dušan Gostović. On dodaje da je staricu napao čopor od oko 12 pasa.

“Nema dela tela, osim glave gde starica nije izujedana. Gornji donji ekstremiteti, zadnji deo leđa.. Čak joj je i ruka polomljena od ujeda”, istakao je Gostović.

On je rekao da je žena osim što ima krvničke povrede po telu, bila i psihički uznemirena.

Kada je došla ekipa Hitne pomoći psi su bili agresivni i prema njima, pa je morala da interveniše policija, a starica je prebačena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Ovo je drugi ujed psa u roku od 24 sata. Sinoć oko 19,45, kod parka Čair manje povrede ujeda psa je zadobila jedna Nišlijka.

“Ona se sama javila Hitnoj pomoći i imala je lakšu povredu na nozi”, rekao je Gostović i dobio da je dobila uput za Hirurgiju.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com