Magazin

Bez Prleta, ostajemo TIHI i MRKI

Zbog njega sam ostavljao loptu i trčao kući na „Otpisane“ a od ćaleta tražio da mi na pijaci kupuje majice sa Prletovim likom. Album sa sličicama „Povratak otpisanih“ bio je obavezni deo moje školske torbe. Brkove i bradu sam pustio kasnije.

Ode Dragan Nikolić. Onaj njegov „Sabirni centar“ je sve puniji. Sada Žika i Flojd popravljaju đuntu sa sitnom nutom u nekim nebeskim radionicama. Želeo bih da verujem da si samo „kao nestao“ da bi zeznuo Krigera. Zato i nema nikakve logike što više nisu tu.

Nažalost, većina današnjih klinaca, oni na kojima počiva budućnost ove zemlje, tebe znao samo iz reklame o ispijanju kafe. To je ta večernja škola naših bezbrojnih rijalitija. To znači da smo mi nestali a ne ti. Nema više bunta, samo saginjanje glave.

Hvala Prle što si nam oslobodio Beograd. Hvala ti i na svakodnevnoj bezopasnoj porciji podsećanja da poštenje i nije obrok koji se guta ili žvaće pa posle ispljune. Zato ovaj grad i više nije isti.

I, znam da sam dosadan. Ali, vidi, možete li ti i Paja, tamo na nebesima, da ponovo napravite neku novu ilegalnu ćeliju. Bojim se da bi bez nje i tebe, ostali TIHI i MRKI u vremenu koje je pred nama.

Aleja velikana i jeste za tebe. To je kao da voziš „Poslednji krug u Monci“. Samo, biće to dugi krugovi jer će mnogi hteti da vide tvoju poslednju vožnju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com