Društvo

USRED NOĆI: Ušetao u kuću i tražio da jede

Porodici iz Gornje Trnave sinoć oko 22:30 sati desila se neuobičajena stvar. Nepoznati čovek im je ušao u kuću i zatražio hranu i vodu. Kako saznajemo iz Hitne pomoći, radi se o 54 godine starom makedoncu I.Š.

 Gostoljubivi domaćini su mu poslužili večeru i skuvali čaj da se utopli.

“Pustili su nepoznatog čoveka u kuću tako kasno i dali mu sve što je tražio. Nakon pregleda naša ekipa ga je  odvezla najpre do bolnice u Gornjoj Topnici, gde je utvrđeno da je dobrog mentalnog zdravlja. Zatim smo ga predali policijskoj stanici Crveni Krst”, rekao je Niškim Vestima dr Dušan Gostović.

Kada se pojavio na vratima kuće u Gornjoj Trnavi muškarac je bio izgladneo, a na sebi je imao pocepanu staru odeću. Svojim dobročiniteljima je rekao da je stigao pešice iz Beograda.
Lekari hitne pomoći koji su ga pregledali kažu da nije bio agresivan i da je rado sarađivao sa njima. Međutim, nisu uspeli da saznaju kako je dospeo u selo kraj Niša i gde se uputio.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com