Politika

Politički sukobi za kraj mandata

Gradsko veće je radilo sa tesnim kvorumom, što se često dešava u poslednje vreme. Da problema i sukoba ima u Gradskom veću potvrdio je i sam zamenik gradonačelnika Niša Lubivoje Slavković. On je rekao i da postoji sukob između većnika Srđana Aleksića i gradonačelnika Niša.

 

 

“Većnik Aleksić smatra da ga je gradonačelnik zapostavljao, a ja mislim da je nas sve gradonačelnik jednako i zapostavljao i stavljao u funkciju. Ko je hteo da radi mogao je”, kategoričan je Slavković.

Slavković kaže da od kada je došao na funkciju zamenika gradonačelnika, nikada nije čekao da mu gradonačelnik da posao. On dodaje da to nije dovoljan razlog da Aleksića nema na veću.

“Ja sam savetovao i njega i neke druge većnike, da ako se ne slažu sa kapitenom tima, onda neka iz tima izađu. Neka vode kampanju, pa kada pobede onda neka oni preuzmu kapitansku traku”, istakao je Slavković.

Slavković je rekao da nije odustao od podele eksera većnicima, o čemu su Niške Vesti već ranije pisale.

Niški većnik Jovan Stojković demonstrativno je napustio salu nakon sednice kolegijuma i nije želeo da prisustvuje sednici Gradskog veća.

„Reč je o staroj razmirici sa načelnikom Uprave za poljoprivredu Sašom Stojiljkovićem jer većnik izražava sumnju u ispravnost rada te uprave“, objasnio je zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković.

Slavković objašnjava da je traženo i od DRI i od budžetske inspekcije da preispita rad Uprave za poljoprivredu i oni nisu ništa našli o čemu većnik govori.

Načelnik Stoiljković kaže da sukoba nema i da nema drugi komentar.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com