Hronika

LOVAČKOM PUŠKOM UBIO JEDNOG, A RANIO DVOJICU: Jezivi detalji tragedije u Nišu! (FOTO)

Saša Petković je nakon ubistva pobegao i sakrio se kod svog kuma u selu Grbavče gde ga je policija pronašla, a kod njega je bilo i oružje kojim je zločin počinio

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Saše Petkovića (41) iz svrljiškog sela Grbavče zbog teškog ubistva u pokušaju jer je 3. septembra prošle godine ubio Nišliju Sinišu Živkovića (44) i ranio njegove prijatelje Dragana Perića (47) i Nebojšu Cekića (53).

Kako se navodi u optužnici, Petković se tog dana oko 19 i 30 časova u delu dvorišta Osnovne škole “Dobrila Stambolić” u Grbavču, koje vlasnik trgovinske radnje “Ekstra Big Džek” koristi za obavljanje ugostiteljske delatnosti, u pripitom stanju posvađao i potukao sa Živkovićem.

Zatim je otišao kući odakle je uzeo lovačku pušku dvocevku marke CZ M75 kalibra 16 milimetara za koju nije imao dozvolu i četiri patrone. Vratio se u kafanu i ispalio dva hica ka stolu gde je Petković sedeo sa Perićem, Cekićem i Dragoslavom Radovanovićem.

Kako navodi javna tužba, sačma je Perića pogodila u desni lakat, nadlakticu i podlakticu slomivši mu kost, a zadobio je i povrede grudnog koša u vidu ustrelnih rana.

Tom prilikom lakše je povređen i Nebojša Cekić kojeg su puščana zrna pogodila u desnu ruku i desnu stranu grudnog koša. Videvši da su mu prijatelji povređeni, Živković je Petkovića pojurio, sustigao ga posle par stotina metara ali se Saša okrenuo i u Sinišu ispalio dve patrone.

Opširnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com