Društvo

Ograđena opština Medijana?

Zgrada Gradske opštine Medijana je ograđena, a to je izazvalo velike polemike javnosti. Građani koji su se obratili našoj redakciji kažu da je ova opština jedna od retkih gradskih institucija koja je ograđena. Predsednik ove opštine sa druge strane odgovara da je to učinjeno iz bezbednosnih razloga.

Da li je potrebna ograda ispred zgrade Gradske opštine Medijana pitaju se mnogi. Opštinu je ograda koštala 480.000 dinara, a bivši predsednik Dragoslav Ćirković rekao je da postupak “liči na ograđivanje od građana i da on nikada nije imao slične probleme te se nije ograđivao“.

Sadašnji predsednik Zoran Stojanović ističe za Niške Vesti da je ova opština preduzela mere bezbednosti samog objekta, jer je u prošloj godini uloženo dosta sredstava za njegovu rekonstrukciju.

“Imali smo vrlo česta oštećenja na samoj zgradi, lomljenje portala, pisanje po zidovima. U posle podnevnim satima građani su dvorište opštine koristili kao parking, tako da nismo imali gde da parkiramo službena vozila”, rekao je Stojanović i dodaje da su to razlozi zašto su preduzeli mere da zaštite zgradu.

Stojanović najavljuje da je želja i da se unutar ograde dvorište Gradske opštine oplemeni zelenilom.

“Posadićemo tu živu ogradu, a kada ona izraste ova će biti uklonjena”, objašnjava Stojanović.

Da ne bi remetila okruženje ograda koja je postavljena je potpuno identična sa ogradom koju ima Regionalni centar, kaže Stojanović Niškim Vestima,

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com