Hronika

Oborena dva pešaka za samo deset minuta na istom mestu

U razmaku od samo desetak minuta jutros su oborena dva pešaka u ulici Dragiše Cvetković, potvrdili su Niškim Vestima u Policijskoj upravi Niš. Desetogodišnje dete je prevezeno u Klinički centar Niš, nije životno ugroženo. Stariji gospodin ima povredu kolena.

Kod Lukoil benzinske pumpe jutros je u 7 sati i 30 minuta oboren desetogodišnji dečak, koji je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar KC Niš. Dečak (Ž.V.) 2006. godište ima nagnječenje levog ramena, potvrdio je za Niške Vesti Dušan Gostović, doktor Hitne pomoći u Nišu. Jugo niških registarskih tablica koji je oborio mališana vozio je tridesetsedmogodišnji vozač.

Kako je Policija upravo tada bila na terenu i radila uviđaju, stvorila se mala gužva. Na nju je kolima naleteo Ford Fokus aleksinačkih tablica, pokušavajući da gužvu izbegne vraćajući se u rikverc, “zakačio” je na sedamdesetrogodišnjeg gospodina (S.J.) koji je oboren silinom udarca. On nije u životnoj opasnosti, ali ima otok desnog kolena i nagnječenje desne strane tela, potvrdio je za Niške Vesti doktor Gostović iz niške Hitne pomoći.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com