Društvo

Ovde više nećete moći da se parkirate!

Odeljenje komunalne policije Grada Niša je u toku ove nedelje organizovalo i sprovelo akciju regulisanja korišćenja trotoara u neposrednoj blizini vrtića “Zvončići” u ulici Romanijskoj, saopštila je niška komunalna policija.

Odeljenje komunalne policije je upozoravalo zatečene vozače koji su duž ulice Romanijska svoja vozila parkirali suprotno vertikalnoj i horizontalnoj signaliciji, a u neposrednoj blizini vrtića “Zvončići”, da parkiranjem njihovih motornih vozila pored prekršaja koji čine i ugrožavaju bezbednost pešaka, a pre svega naših najmlađih sugrađana, koji su umesto trotoara bili prinuđeni da za svoje kretanje koriste kolovoz time ugrožavajući svoju bezbednost, kažu u niškom odeljenju komunalne policije.

“U toku današnjeg dana biće na navedenoj lokaciji na trotoaru postavljeno 32 stubića u dužini od oko 40 metara, a u cilju veće bezbednosti građana kao i uvođenja komunalnog reda u ovoj ulici” kaže za Niške Vesti Milan Đorđević PR odeljenja komunalne policije Niš.

Odeljenje komunalne policije Grada Niša se zahvaljuje na saradnji Upravi za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, Direkciji za izgradnju Grada Niša, JKP Parking Servis Niš, Saobraćajnoj policiji i pre svega građanima koji su postupili u skladu sa izdatim upozorenjima i važećim pravnim propisima.

Nekada je ova ulica izgledala ovako.

Screenshot 1

Ovakve slike više nećemo gledati.

Screenshot 3

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com