Kultura

Bila sam na ivici suza..

Marija Šerifović održala je dva koncerta za pamćenje u Nišu. Oba puta sala Doma Vojske bila je mala za sve one koji uživaju u muzici ove Evrovizijske pobednice.

Vrhunska muzika i odlična atmosfera obojili su oba koncerta, prvi je ipak bio “nešto posebniji” jer ga je obeležila mala Nišlijka po imenu Marica. Susret sa Maricom umalo je Mariji Šerifović izmamio suze.

Navikli smo da si oštra kako u iznošenju stavova tako i u ophođenju prema ljudima, ipak u trenucima na prvom koncertu u Nišu, nama u publici se učinilo da ti je par puta zadrhtao glas?

“Da, bila sam na ivici suza, to je istina. Valjda se budi majčinski instikt u meni”, rekla je kroz smeh Marija Šerifović za Niške Vesti.

Nije to sad ne znam koja “ludnica od emocija”, prosto ja reagujem kao svako normalno živo biće, kaže ona.

“To dete me fasciniralo. Ja sam bila dirnuta jer nije imala ni malo stida ni srama… kao da se znamo iz prethodna tri života i to me oduševilo i drago mi je da takva bića postoje”, kaže Marija, za naš portal.

Mala Marica, silazeći sa bine pozdravila je mamu Vericu Šerifović, sutradan na drugom koncertu u Nišu ova vrsna pevačica pojavila se da čuje svoju ćerku kako peva Nišlijama.

Mada kaže da nikad ne laže, ona dodaje… samo kad mora i kad treba da se spreče neke velike katastrofe…kroz smeh će ova uspešna pevačica. Pitali smo je kako se provela na niškim koncertima?

“Do sada je bilo najlepše ovde. U toku je turneja a ja sam se najbolje provela u Nišu”, sigurna je Šerifović.

Posle održana dva koncerta u prepunoj sali Doma Vojske izgledalo je kao da je pogrešila sa odabirom sale jer je očigledno – potrebna veća.Screenshot 25

“Ja sam samo jednom održala koncert u Beogradskoj Areni i više nikad. Zato što koncerti u velikim dvoranama liče na to da vas neko stavi u veliku šerpu i uključi na centrifugu. Zašto? Zato što te dvorane još nikada nisu bile dobro ozvučene, jednostavno ne postoji niko u našoj državi ko može to da ozvuči kako treba i da se mi na bini osećamo lepo. Druga stvar je to što ja volim da “pesmom dodirnem” svakog ko se u toj sali nalazi. Ja bi morala da budem Supermen kako bi onog čoveka u “golubarniku” u sektoru 400 pesmom na bilo koji način pokrenula. Ja sam više za te neke “prisnije prostore” kaže raspoložena Marija.

Posle priče da su se glumci u beogradskom pozorištu bunili da Marija tu i održi koncert, ona šapatom kaže:

“Možda baš i nije primereno da ti u diktafon kažem ono što mislim o svemu tome ali evo ugrizla sam se za jezik i odlučno kažem – NIJE ME BRIGA, STVARNO!”

Svaki dan je drugačiji kao i svaki koncert. Ja se maksimalno trudim da svaku publiku ispoštujem. Ja svoj maksimum dajem uvek, tako je bilo i na niškim koncertima.

Uskoro neće biti novih pesama, uverava nas Marija.

“U zadnjih šest meseci dogodile su se pesme  Pametna i luda, Sama i nervozna i duet sa Jovanom Nikolić, u skorije vreme neće biti novih pesama. Drugo, nema ni dobrih pesama, sve ih je manje. sa druge strane ako se pojavi neka dobra pesma naravno da ću je otpevati i snimiti ali planova trenutno nema”, završava Marija.

Na kraju razgovora obećala je da više neće čekati čak trinaest godina da dođe u Niš i održi koncert. I prvom prilikom eto je ona nama opet.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com