Politika

Bratislav Gašić poručio: Niškim naprednjacima dati zadaci-odstupanja nema

Nakon što je na sinoć održanom sastanku Srpske napredne stranke u Nišu, koordinator Milan Stanojković iskazao neslaganje sa sadašnjom situacijom oko priprema stranke za predstojeće izbore, potpredsednik SNS Bratislav Gašić za Niške Vesti kaže da je niški odbor dobio jasne zadatke po kojim će sprovesti aktivnosti u narednom periodu i tu odstupanja nema. 

Jasna je poruka potpredsednika stranke Bratislava Gašića:

“Dobili su jasne zadatke, po tim zadacima će da sprovode aktivnosti u narednom periodu. Svako može da misli da to može bolje da uradi nego neko drugi i ima pravo da to kaže. Imaju jasne zadatke i tu odstupanja nema”, rekao je Gašić Niškim Vestima.

Potpredsednik stranke koji je imao zadatak da zajedno sa funkcionerima u Nišu pripremi stranku za predstojeće izbore, kaže da je upoznat s tim šta se dešavalo na sinoć održanom sastanku, jer je njemu prisutvovao potpredsednik Izvršnog odbora stranke Dragan Stevanović.

“Srpska napredna stranka iako nema u svom nazivu demokratska, ima sigurno demokratičniji pristup u rešavanju problema od ostalih. Svako od nas ima pravo da kaže sa čim se slaže ili ne slaže. U tom kontekstu je i to što je Stanojković sinoć pričao, ili nije pričao. Ako je i došlo do isključivosti, ona se apsolutno nikome ne prihvata. Nema onih i ovih, svi smo mi na istom zadatku, da pobedi bolja, lepša, uređenija Srbija”, istakao je Gašić.

Potpredsednik Srpske napredne Stranke je ponovio da samo rad i sloga mogu da nam pomognu da izađemo iz svih problema sa kojima se Srbija suočava. On je dodao da  je SNS jedna velika porodica koja broji 550.000 članova, odnosno to je jedna velika kuća sa puno dece.

“Nema ovih i onih, svi smo mi naši. Stanojković ima pravo da iznese svoje mišljenje da može bolje da sprovede izbore”, poručuje Gašić.

On je napomenuo i da Stanojković neće snositi posledice zbog iznešenog mišljenja i ponovio da Srpska napredna stranka ima demokratski pristup.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com