Društvo

Uz sređivanje Doma Vojske počinju i sekcije

“U Domu Vojske uskoro počinje sa radom nekoliko sekcija”, ovom rečenicom odgovorio je komandant Kopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović na pitanje šta to Vojska sledeće sprema čime će obradovati Nišlije.

Pored spoljašnjeg izgleda, planirano je i uređenje unutrašnjosti Doma Vojske.

“Imamo u planu da uredimo Dom Vojske u Nišu u skladu sa finansijskim mogućnostima. Niški Dom Vojske dobiće svežinu i neće biti sređen samo ulaz u zgradu već ćemo urediti i unutrašnjost. Nišlije svakodnevno koriste ovu zgradu, za mnoge namene. Ova institucija koristi se često za potrebe i samog grada. Mnogo manifestacija, predstava i koncerata bude održano tokom godine u ovom prostoru, ove biće još mnogo toga organizovano”, kaže komandant Kopnene vojske, general-potpukovnik Milosav Simović.

Uskoro nova škola za plesanje u gradu i još po nešto.

“U Domu Vojske uskoro počinje sa radom nekoliko sekcija. Plesnih, folklornih i sve te sekcije vodiće oficiri zajedno sa saradnicima iz grada. Naše oficire, njihove supruge kao i građanstvo želimo da učimo da plešu i žive sa svojom Vojskom”, završio je Simović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com