Politika

NIŠTA OD JEDINSTVA U NIŠKOM SNS-U: Stanojković postavio ultimatum Vučiću!

Koordinator Srpske napredne stranke Milan Stanojković postavio je na večeras održanom sastanku ultimatum predsedniku stranke Aleksandru Vučiću. Naš izvor navodi da Stanojković smatra da na postojeći način stranka u Nišu ne može da sprovede izbore. On je pročitao šta je sve uradio dok je bio koordinator i na kraju postavio ultimatum ili oni ili ja, kaže naš izvor.

Taman kada se pomislilo da su pred izbore konsolidovali svoje redove, u Srpskoj naprednoj stranci u Nišu po svemu sudeći na pomolu su novi sukobi. Ovog puta se koordinator Gradskog odbora SNS u Nišu Milan Stanojković, sa grupom aktivista, suprotstavio direktno stavovima potpredsednika stranke Bratislava Gašića i vrha partije, a koji su vezani za pripremu odbora za predstojeće izbore.

Kako izvor Niških Vesti navodi Milan Stanojković je zakazao vanredni sastanak u svojstvu koordinatora.

On je na skupu izrazio neslaganje sa načinom rada potpredsednika Gašića i okupljenima rekao da on ne zna da sprovede predstojeće izbore, navodi naš izvor.

NENAD PETKOVIĆ ODLAZI IZ NIŠA

Pročitano je i pismo Nenada Petkovića, člana Izvršnog odbora u kome je naveo da on ne želi da snosi nikakvu odgovornost za rezultate u Nišu. U pismu je još naveo i da odlazi iz Niša iako je maltene vojni rok proveo ovde. Petković je još napisao i da je omogućio svakome da se oseća kao pravi član Srpske napredne stranke, ali da ne smatra sebe odgovornim za dalju situaciju i za rezultate na izborima.

Kako saznajemo deo članstva je iritiran nakon što im je stigao mejl od Radomira Nikolića, koji je obavestio sve odbore da je podneo ostavku na funkciju predsednika Izvršnog odbora stranke.

Sastanku je prisustvovao Dragan Stevanović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a. Samo je slušao šta se dešava i nije rekao ni reč, navodi naš izvor. Kada funkcioneri stranke nisu mogli da se kontrolišu, već je sastanak prerasao u veliku svađu Stevanović je prekinuo sastanak.

Ove navode Niške Vesti nisu mogle da potvrde u niškom SNS-u.

Da podsetimo, potpredsednik stranke Bratislav Gašić u više navrata je imao sastanke sa funkcionerima Srpske napredne stranke u Nišu na kojim je od njih zatražio jedinstvo pred predstojeće izbore.

Kako je tada za Niške vesti rekao član predsedništva stranke i gradonačelnik Niša Zoran Perišić na sastancima se dogovaralo o načinu funkcionisanja stranke uoči izbora, oko onoga šta se očekuje, a šta je to što SNS stavlja kao svoje prioritete. “Gašić je rekao da je prioritet jedinstvo u stranci i da se nastavi jedan pozitivan trend u radu SNS-a. Očekivanja građana su velika i mi moramo da se pripremimo za izbore i da na ta očekivanja odgovorimo”, rekao je ranije Perišić za Niške Vesti.

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com