Politika

Jedinstvena Srbija potpisla sporazum o saradnji sa Unijom zanatlija

U prostorijama stranke Jedinstvena Srbija, potpisan je Sporazum o razumevanju i saradnji Okružnog odbora Jedinstvene Srbije i Unije zanatlija i preduzetnika regiona južne Srbije.

Politčka stranka Jedinstvena Srbija već je najavila veliki priliv novih članova u stranku, kako pojedinačno tako i u grupama.

Unija zanatlija i preduzetnika prepoznala je program i politiku Jedinstvene Srbije kao garant za ostvarenje interesa članova Unije zanatlija i preduzetnika i izrazila želju da i formalno ozvaniči svoju podršku predstavnicima Jedinstvene Srbije na predstojećim opštim izborima, rečeno je na konferenciji za novinare u toj stranci.

js2

Predsednik Okružnog odbora Jedinstvene Srbije Nikola Ilić ističe da će Jedinstvena Srbija da se zalaže za podsticanje inovacija i aktivizma u svim oblastima preduzetništva i privrede, jačanje trgovinskih i proizvodnih kapaciteta, zaštitu interesa preduzetnika a naročito zanatlija, borbu protiv siromaštva i bele kuge, i odgovarajući tretman i podršku osobama sa invaliditetom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com