Magazin

OVO MORATE DA URADITE VEČERAS U 19

Postoji verovanje da ovaj ritual vodi do ispunjenja želja, evo i kojih…

Mesec je nebesko telo najbliže Zemlji i zato je njegov uticaj na nas najsnažniji, a ima najjači uticaj kada je mlad ili pun. Večeras u 19:19 je pun mesec, a ovo su verovanja koja postoje vezana za tu njegovu fazu.

Uticaj meseca na plimu i oseku je već poznat, a uticaj na ljudski organizam koji sadrži 72 odsto vode, takođe je značajan.

Inače, pun Mesec predstavlja astrološku opoziciju Sunca i Meseca odnosno period kada Mesec prima najviše svetlosti od Sunca. Tada možete videti Mesec kako blista na noćnom nebu u punom sjaju, a ta svetlost je čista energija.

Na pun mesec, sve postaje snažnije. Ako smo u harmoniji sami sa sobom, puni mesec će nam doneti mnogo pozitivnih vibracija – svemir uvek reflektuje ono što nosimo unutar nas samih. Iako će zbog svoje snage na zdravstvenom planu napraviti disbalans i mnogima doneti nesanicu, za finansije je ta energija dragocena.

Op[irnije na Telegraf.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com