Sport

Derbi sinoć uživo gledali samo najhrabriji

Polufinalna utakmica Kupa Radivoja Koraća u košarci, bila je izazov za hrabre Nišlije da dođu u Halu Čair i ostanu do kraja utakmice. Derbi Crvene Zvezde i Partizana, svakako nije običan sportski događaj na koji možete da povedete dete, da gleda kako dve ekipe igraju košarku. Desetine “topovskih udara” i baklje jesu navijački rekviziti ali možda ih je sinoć bilo previše.

I pored velikog broja pripadnika Žandarmerije, redovne Policije i redara u Čairu je sinoć bilo više posetilaca nego što hala može da primi.

Ako je na ulazu bila organizovana detaljna kontrola uz snimanje kamerom, neverovatno je to da je u samu halu dopremljeno puno pirotehničkih “igrački”.

Košarkaši Partizana su bili bolji od Crvene Zvezde tokom čitave utakmice i na kraju ostvarili pobedu rezultatom 68:60. Crvena zvezda je ove godine branila titulu na Kupu ali nije uspela da dođe ni do finala.

U današnjem finalu Partizan igra sa Mega Leksa večeras od 21 sat.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com